Ізраїль проведе «Міс Всесвіт» попри новий COVID-штам

Ізраїль проведе «Міс Всесвіт» попри новий COVID-штам

Укрінформ
Ізраїль проведе конкурс краси "Міс Всесвіт" на курорті Червоного моря в Ейлаті 12 грудня попри нещодавнє запровадження обмежень на поїздки у зв'язку з появою нового штаму коронавірусу.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters, про це заявив міністр туризму країни Йоель Развозов.

Як відомо, нещодавно Ізраїль оголосив, що заборонить в'їзд іноземцям в країну, продовжить карантин для громадян і жителів, які повертаються з-за кордону, і відновить спостереження за мобільними телефонами, що викликає суперечки та призначене для відстеження інфекцій.

Учасниці конкурсу Міс Всесвіт, які прибувають з різних куточків світу, стануть винятком із запроваджених правил, але при цьому, можливо, вони проходитимуть ПЛР-тестування кожні 48 годин і будуть змушені дотримуватися інших запобіжних заходів.

"Ця подія, яка транслюватиметься у 174 країнах, є дуже важливою, особливо для Ейлата", - сказав Развозов репортерам перед щотижневим засіданням кабінету міністрів, на якому міністри повинні були проголосувати за нові антиковідні заходи.

На брифінгу парламентського комітету високопосадовець міністерства охорони здоров'я Шарон Алрой-Прейс заявила, що Ізраїль розробляє безпечний план для проведення "Міс Всесвіт", який може обмежити допуск на конкурс учасниць з країн із високим ризиком захворюваності на коронавірус.

Україну на конкурсі цього року представлятиме переможниця "Міс Україна Всесвіт" 2021 Анна Неплях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-