У США в аеропорту сталася стрілянина, є постраждалі

У США в аеропорту сталася стрілянина, є постраждалі

Укрінформ
Щонайменше троє осіб постраждали на летовищі у штаті Атланта внаслідок пострілу, який зробив один із пасажирів під час проходження процедури перевірки багажу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Управління транспортної безпеки США.

Як зазначається, у пасажира виявили пістолет під час сканування багажу на головному контрольно-пропускному пункті летовища Хартсфілд-Джексон в Атланті.

Під час огляду чоловік вихопив з сумки вогнепальну зброю, зробив постріл, після чого кинувся бігти в напрямку виходу з терміналу та втік.

Унаслідок інциденту троє людей отримали незначні травми, їх життю нічого не загрожує. Згідно з попередніми повідомленнями, унаслідок інциденту може бути більше постраждалих.

Загалом протягом 2021 року на контрольно-пропускних пунктах летовища Атланти виявили понад 450 одиниць вогнепальної зброї.

Цей інцидент наголошує на важливості перевірки особистих речей на наявність небезпечних предметів, оскільки вогнепальна зброя, особливо заряджена, створює ризик на контрольно-пропускних пунктах, а пронесення зброї на борт літака може стати фатальною помилкою для власника зброї та для інших пасажирів, зазначають в Управлінні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-