У Маямі пес-мільйонер «продав» віллу, яка належала Мадонні

У Маямі пес-мільйонер «продав» віллу, яка належала Мадонні

Укрінформ
Німецька вівчарка Гюнтер VI "продав" віллу, яку куратори пса раніше викупили у співачки Мадонни. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АР.

Віллу з вісьмома спальнями у тосканському стилі з видом на затоку Біскейн продали за 31,75 мільйона доларів. У Мадонни маєток викупили два десятиліття тому лише за 7,5 мільйона доларів.

Як би божевільно це не звучало навіть за мірками Флориди, Гюнтер VI успадкував свої величезні статки. Прадід пса, вівчарка Гюнтер III, отримав багатомільйонну спадщину від покійної німецької графині Карлотти Лібенштейн у 1992 році. Потім майно перейшло до Гюнтера IV, який через довірених осіб примножував капітал, а після нього – до Гюнтера VI.

У собак-мільйонерів є опікуни, які вирішують як розпоряджатися активами або нерухомістю собак. Від імені тварин можуть купувати навіть спортивні команди.

За словами опікуна Гюнтера VI, у собаки є приватний літак, на якому він любить подорожувати до Італії та на Багамські острови. Щоранку шеф-кухар пса-мільйонера готує для нього сніданок з найкращого м'яса, свіжих овочів та рису, іноді з ікрою. Собака щодня відпрацьовує навички дресирування зі своїм тренером, і спить у розкішному круглому червоному оксамитовому ліжку з видом на затоку.

Фото: LGP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-