«Белавіа» заявила, що не приймає на рейси з Дубая громадян чотирьох країн

«Белавіа» заявила, що не приймає на рейси з Дубая громадян чотирьох країн

Укрінформ
Авіакомпанія "Белавіа" більше не приймає на рейси, що вилітають із Дубая до Білорусі, громадян Афганістану, Іраку, Ємену та Сирії.

Як повідомляє Укрінформ, про це зазначено на сайті авіакомпанії.

«Відповідно до рішення компетентних органів ОАЕ, з 14 листопада 2021 року громадяни Афганістану, Іраку, Ємену, Сирії не прийматимуться до перевезення на рейси, що прямують з Дубая до Білорусі. У зв'язку з цим авіакомпанія «Белавіа» посилює контроль за перевіркою документів під час реєстрації пасажирів на рейси з Дубая», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, з 12 листопада "Белавіа" припинила приймати на рейси, які вилітають із Туреччини, громадян Іраку, Сирії та Ємену.

Раніше польська влада закликала розширити санкції проти Мінська через міграційну кризу і пообіцяла домагатися заборони на польоти над країнами ЄС для авіакомпаній, помічених у доставці мігрантів до Білорусі. Варшаву підтримала влада Німеччини, пообіцявши "карати всіх тих, хто бере участь у цілеспрямованому незаконному ввезенні мігрантів".

За даними Польщі, з Близького Сходу до Білорусі мігрантів перевозять білоруська "Белавіа" та російський "Аерофлот".

Міграційна криза на кордоні Білорусі з країнами ЄС продовжується з кінця червня. Литва, Польща та Латвія обвинувачують Білорусь у навмисне створеному міграційному тиску на їхні країни та ЄС загалом, називаючи ці дії «гібридною атакою».

Ситуація загострилася 8 листопада, коли велика група мігрантів вчинила спробу силового перетину кордону з Польщею.

ЄС застосує п'ятий пакет санкцій проти Білорусі через ситуацію на кордонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-