Тиснява на фестивалі Astroworld: кількість жертв збільшилася до 10

Тиснява на фестивалі Astroworld: кількість жертв збільшилася до 10

Укрінформ
Унаслідок тисняви на концерті репера Тревіса Скотта помер 9-річний хлопчик Езра Блаунт, за життя якого тиждень боролися лікарі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Про смерть хлопчика повідомив юрист Бен Крамп, який захищає інтереси родини. Крамп відзначив, що тисняву можна було зупинити, якби організатори концерту вчасно увімкнули світло, а згодом надали належну медичну допомогу. Він та інші юристи, які представляють інтереси жертв фестивалю, звинувачують організаторів у халатності.

Після смерті Езри Блаунта загальна кількість загиблих сягнула 10. Відзначається, що найстаршому з жертв виповнилося 27 років.

Як повідомлося, летальний інцидент відбувся, коли популярний репер Тревіс Скотт виступав перед 50-тисячним натовпом на фестивалі Astroworld у Г’юстоні разом із репером Дрейком. У якийсь момент фанати побігли до сцени і почалася тиснява, у якій постраждали багато людей.

Відвідувач фестивалю Astroworld Крістіан Паредес подав позов проти реперів Тревіса Скотта та Дрейка через провокування тисняви. Він звинувачує Дрейка в тому, що він продовжував виступати з Тревісом Скоттом, «коли натовп вийшов з-під контролю».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-