В авіакатастрофі біля Нью-Йорка загинув астронавт Blue Origin Глен де Вріс

В авіакатастрофі біля Нью-Йорка загинув астронавт Blue Origin Глен де Вріс

Укрінформ
У штаті Нью-Джерсі, за 65 кілометрів від Нью-Йорка, під час падіння невеликого літака загинув астронавт компанії Blue Origin, 49-річний Глен де Вріс, який здійснив у жовтні політ у космос разом із 90-річним актором Вільямом Шатнером.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

За даними поліції штату Нью-Джерсі, літак, керований Врісом, впав у лісистій місцевості в четвер вдень у селищі Хемптон, за 65 кілометрів на північний захід від Нью-Йорка. Федеральне авіаційне управління США повідомило, що це був чотиримісний літак Cessna 172, який використовується для тренувань та розважальних польотів. Катастрофа, як зазначили у Національній раді з безпеки на транспорті, яка розслідує причини аварії, сталася за «невідомих обставин».

За словами поліціянтів, Вріса на борту супроводжував 54-річний Томас Фішер.

Як повідомлялося в жовтні 2021 року, він у складі екіпажу орбітального корабля New Shepard компанії Blue Origin мільярдера Джеффа Безоса здійснив політ у космос.

Вріс працював заступником керівника підрозділу з науки та охорони здоров'я компанії з програмного забезпечення Dassault Systèmes, був також співзасновником компанії MEDIDATA, яка розробляє програмне забезпечення для медичної галузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-