У США евакуювали три престижних університети через повідомлення про мінування

У США евакуювали три престижних університети через повідомлення про мінування

Укрінформ
Одразу три престижних вищих навчальних заклади США в четвер були вимушені провести евакуацію своїх комплексів через анонімні повідомлення про бомби, які згодом виявилися неправдивими.

Про це йдеться в повідомленні Forbes, передає Укрінформ.

«У четвер були видані розпорядження про евакуацію в Університеті штату Нью-Йорк, Массачусетському технологічному інституті та Університеті штату Південна Каліфорнія через погрози замінування», - зазначає видання.

Зокрема, в Нью-Йорку було отримано повідомлення про закладені бомби в Школі бізнесу імені Стерна, Центрі нейронних наук, а також Коледжі Hebrew Union, які входять до складу університету штату. Правоохоронці вивели всіх людей із цих комплексів.

У Південній Каліфорнії також евакуювали три будівлі. Однак через короткий проміжок часу вони були визнані безпечними, й люди повернулися до навчальних закладів.

Поліція Кембриджа повідомила, що отримала телефоном погрози про мінування будівлі №54 Массачусетського технологічного інституту. І хоча «не було виявлено жодних доказів», які б підтверджували ці загрози, було прийняте рішення евакуювали будівлю «з великої обережності».

Як повідомлялося, впродовж минулого тижня кілька вищих навчальних закладів США отримували повідомлення в соціальних мережах, а також телефоном про закладення бомб. Зокрема, минулої неділі через це були евакуйовані кампуси Колумбійського й Корнельського університетів у штаті Нью-Йорк, а також Університету Брауна, штат Род-Айленд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-