У Сирії стратили 24 засуджених за підпали, що спричинили масштабні лісові пожежі

У Сирії стратили 24 засуджених за підпали, що спричинили масштабні лісові пожежі

Укрінформ
У Сирії було страчено 24 засуджених за підпали лісів минулого року, що призвело до загибелі трьох людей і втрату тисяч гектарів лісу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

У Мінюсті країни назвали страчених "злочинцями, які здійснили терористичні атаки, які призвели до смерті та пошкодження інфраструктури та майна".

Ще 11 засуджених у цій справі отримали довічні терміни позбавлення волі. Дев’ятеро інших фігурантів, у тому числі п’ятеро неповнолітніх, отримали різні строки ув’язнення.

Читайте також: Грецький острів Евія, що постраждав від сильних пожеж, накрили бурі

Як повідомлялося, у жовтні 2020 року, під час незвичайної спеки у кількох країнах Близького Сходу спалахнули лісові пожежі, від яких особливо постраждала Сирія. Троє людей загинули під час лісових пожеж, які були зафіксовані переважно в Латакії та центральній провінції Хомс. Загалом згоріло близько 240 тисяч гектарів лісу.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародна правозахисна організація Amnesty International заявила, що бойовики руху «Талібан» після приходу до влади у серпні цього року здійснили страти 13 етнічних хазарейців у центральній частині Афганістану.

Фото: Syrian Presidency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-