У Білорусі Телеграм-канал Тихановської визнали екстремістським

У Білорусі Телеграм-канал Тихановської визнали екстремістським

Укрінформ
Суд у Мінську визнав екстремістським Телеграм-канал колишнього кандидата в президенти Білорусі і лідера опозиції Світлани Тихановської.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління боротьби з організованою злочинністю і корупцією Білорусі у своєму Телеграм-каналі.

«Судом Центрального району Мінська за матеріалами ГУБОЗіК МВС telegram-канал Світлани Тихановської визнаний екстремістськими матеріалами», - йдеться у повідомленні.

У відомстві також додали, що зберігання екстремістських матеріалів і підписка на канали і чати, визнані екстремістськими, тягне за собою відповідальність.

Раніше суд Центрального району Мінська визнав екстремістським Телеграм-канал «Країна для життя» Сергія Тихановського, чоловіка лідера опозиції Світлани Тихановської.

Читайте також: На Тихановську в Білорусі завели нову кримінальну справу

Як повідомляв Укрінформ, у Білорусі з серпня 2020 року тривають масові протести проти фальсифікації результатів президентських виборів, на яких переможцем був оголошений Олександр Лукашенко. Влада жорстоко придушує виступи, проти опозиції застосовуються репресії.

Більшість демократичних країн світу, в тому числі Україна, не визнають легітимність режиму Лукашенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-