В Індії дозволили COVID-щеплення дітям від двох років

В Індії дозволили COVID-щеплення дітям від двох років

Укрінформ
В Індії видали дозвіл компанії Bharat Biotech на екстрене використання її вакцини від COVID-19 Covaxin для дітей віком від 2 років. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

За даними індійського уряду, країна вже повністю вакцинувала близько 29% з приблизно 944 мільйонів дорослого населення, що включає введення більш ніж 110 мільйонів доз медзасобу компанії Bharat Biotech.

Компанія Bharat Biotech розпочала випробування вакцини Covaxin серед дітей у червні після руйнівної другої хвилі пандемії, яка поставила систему охорони здоров’я Індії "на коліна".

Читайте також: Індія відкриється для туристів з 15 жовтня

Дані за віковою групою від 2 до 18 років "були ретельно переглянуті Центральною організацією з контролю за стандартами медзасобів та експертним комітетом суб'єктів, і (вони) надали свої позитивні рекомендації", - повідомила Reuters компанія Bharat Biotech .

Але компанія Bharat Biotech наразі публічно не оприлюднює дані про ефективність та безпеку власного медзасобу для дітей.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 12 жовтня зафіксували 239 030 115 випадків зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 4 872 764 смерті, одужали 216 292 342 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-