Цукерберг відкидає звинувачення колишньої співробітниці Facebook

Цукерберг відкидає звинувачення колишньої співробітниці Facebook

Укрінформ
Глава корпорації Facebook Марк Цукерберг відкинув звинувачення колишньої співробітниці Френсіс Хауген з приводу відмови компанії вжити заходів для зниження шкідливого впливу соцмереж на дітей і підлітків.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в заяві Цукерберга, опублікованій на його сторінці в Фейсбуці.

«Ми серйозним чином дбаємо про такі питання, як безпека, благополуччя і психічне здоров'я», - написав він.

На думку Цукерберга, звинувачення Хауген «не мають жодного сенсу», оскільки її твердження суперечать зусиллям, яких компанія доклала до вивчення опитувань.

Як повідомлялося, колишня менеджерка компанії Френсіс Хауген публічно звинуватила її керівництво в бажанні збільшити доходи коштом інтересів спільноти.

Читайте також: Акції Facebook падають через обвинувачення з боку експрацівниці

Хауген пропрацювала в Facebook з 2019 року і таємно скопіювала десятки тисяч сторінок внутрішніх досліджень та аналітики компанії, на основі яких вийшло кілька критичних щодо соцмережі статей.

За її словами, контент, який викликає сильні емоції, притягує й утримує аудиторію, змушує користувачів проводити в соцмережі більше часу, приносить компанії в результаті більше грошей. Тому Facebook поширює величезну кількість подібного контенту - попри обіцянку боротися з дезінформацією і мовою ненависті, що завдає шкоди суспільству.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-