Свідок у справі експрем'єра Ізраїлю Нетаньягу загинув в авіакатастрофі

Свідок у справі експрем'єра Ізраїлю Нетаньягу загинув в авіакатастрофі

Укрінформ
МЗС Ізраїлю підтвердив, що під час аварії літака Cessna поблизу грецького острова Самос загинули 70-річний Хаїм Гарон і його дружина Есті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Vesty.co.il.

Встановлено, що легкомоторний літак Cessna 182, який пілотував Хаїм, прямував з Хайфи в Македонію. За однією з версій, у літака перед посадкою виникли технічні неполадки, що призвело до аварії. У район падіння були відправлені рятувальники грецької армії.

У Гарона та його дружини було троє дітей. Розслідування обставин катастрофи триває.

Зазначається, що Хаїм Гарон у минулому обіймав посаду заступника генерального директора міністерства зв'язку. Він також проходив свідком обвинувачення у справі № 4000, яка нині розглядається в суді.

Читайте також: У Молдові повідомили про затримання українського літака з контрабандними сигаретами

Справа 4000 стосується взаємин на той момент глави ізраїльського уряду Біньяміна Нетаньяху, власника великої телекомунікаційної компанії "Безек" і сайту Walla Шауля Аловича. За версією обвинувачення, Нетаньягу надавав компанії "Безек" різні преференції в обмін на позитивне висвітлення його діяльності на посаді глави уряду.

Як повідомляв Укрінформ, Нетаньягу обвинувачується у хабарництві, шахрайстві і зловживанні довірою. Колишній прем'єр Ізраїлю заперечує всі обвинувачення в свій бік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-