Конгрес США обнесуть загорожами через мітинг прихильників Трампа

Конгрес США обнесуть загорожами через мітинг прихильників Трампа

Укрінформ
Комплекс Капітолію в Вашингтоні, де розміщується Конгрес Сполучених Штатів, знову буде обнесений загорожами – через фізичну загрозу для законодавців від мітингу прихильників Дональда Трампа, спланованого на 18 вересня.

Про це, як повідомляє USA Today, заявив у понеділок начальник поліції Капітолію Том Мандгер, передає Укрінформ.

«Загорожі будуть встановлені за день-два до цього (мітингу – ред.), і якщо все буде добре, їх незабаром приберуть», - зауважив Мангер.

Тим часом поліція Капітолію виявляє нові ознаки небезпеки від мітингарів «Справедливість для J6», які мають прибути до Вашингтона до кінця цього тижня. Так, у понеділок правоохоронці затримали жителя Каліфорнії біля штаб-квартири Комітету Демократичної партії. Чоловік перевозив багнет і мачете у своєму автомобілі, які були вкриті "символікою переваги білої раси".

Читайте також: У Конгресі США стурбовані загрозами від нового мітингу прихильників Трампа

Як повідомляв Укрінформ, організації правих сил планують зібрати 18 вересня масовий мітинг прихильників Дональда Трампа з метою підтримки заарештованих погромників Конгресу США під час штурму 6 січня. Тоді натовп прорвався до головної будівлі Конгресу, спробувавши зірвати засідання, на якому законодавці формально затверджували перемогу Джо Байдена на виборах президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-