У Єрусалимі юнак з ножем напав на перехожих, є поранені

У Єрусалимі юнак з ножем напав на перехожих, є поранені

Фото
Укрінформ
Невідомий скоїв збройний напад на перехожих у понеділок, 13 вересня, біля центрального автовокзалу Єрусалима. Два підлітка отримали ножові поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Vesty.co.il

На місце нападу стягнуто сили поліції. Постраждалим, двом 16-річним підліткам, надали першу допомогу на місці, після чого додправили до місцевої лікарні. Їхній стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості.

Фото: пресслужба поліції, Авів Герц, TSP

Бійці прикордонної поліції, що патрулювали район автовокзалу, почали переслідування терориста і відкрили по ньому вогонь. Нападника вдалося нейтралізувати. Особистість злочинця встановлена, це 17-річний палестинець, який проживає в районі Хеврона.

Фото з сайту vesty.co.il

Після того, як нападника було нейтралізовано, виникла підозра, що він має при собі вибуховий пристрій. Тому для огляду пораненого викликали сапера поліції.

Читайте також: Ізраїль повідомив про черговий ракетний обстріл із Гази за останні дні

Відразу ж після здійснення атаки ізраїльські сили безпеки розгорнули тимчасові блокпости на в'їзді до арабських кварталів у східній частині міста

Фото: "Іхуд-ацала"

Начальник поліції Єрусалимського округу Дорон Турджеман провів оцінку ситуації з офіцерами польових підрозділів і повідомив, що наразі ведеться активний пошук можливих спільників нападника.

Перше фото: Авів Герц, TPS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-