У США ідентифікували ще дві жертви теракту 11 вересня

У США ідентифікували ще дві жертви теракту 11 вересня

Укрінформ
За кілька днів до 20-ї річниці трагічних подій 11 вересня в Нью-Йорку офіс головного медичного експерта цього міста ідентифікував іще двох жертв нападів на Світовий торговий центр.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CBS

Так, одну з жертв ідентифікували як Дороті Морган із Хемпстеда.

Ім’я другої загиблої не розголошується на прохання її родини.

Ці особи, таким чином, є 1646-ю та 1647-ю жертвами подій 11 вересня 2001 року, яких ідентифікували за допомогою аналізу ДНК невстановлених людських останків, знайдених після нападів.

«Двадцять років тому ми пообіцяли сім'ям жертв нападу на Світовий торговий центр зробити все можливе для ідентифікації їхніх близьких. І за допомогою цих двох нових ідентифікацій ми продовжуємо виконувати свій священний обов'язок», - йдеться в заяві доктора Барбари Семпсон, головного медичного експерта міста Нью-Йорк.

Читайте також: Байден доручив розсекретити документи про теракти 11 вересня

«Скільки б часу не пройшло з 11 вересня 2001 року, ми ніколи цього не забудемо, і ми зобов'язуємось використовувати всі інструменти, які є у нашому розпорядженні, щоб переконатися, що всі ті, хто загинув, можуть возз'єднатися зі своїми родинами», - наголосила експерт.

Як повідомлялось, близько 40% тих, хто загинув під час нападу на Всесвітній торговий центр, досі залишаються невідомими.

Президент США Джо Байден привітав рішення міністерства юстиції переглянути секретність документів щодо терактів 11 вересня 2001 року напередодні 20-ї річниці трагедії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-