Трамп планує взяти участь у президентських виборах 2024 року - Politico

Трамп планує взяти участь у президентських виборах 2024 року - Politico

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп готує «необхідну основу» для участі у президентській кампанії 2024 року в США на тлі падіння рейтингів нинішнього глави Білого дому Джо Байдена.

Про це йдеться в розгорнутому матеріалі Politico в вівторок із посиланням на оточення Трампа, а також представників Республіканської партії, повідомляє Укрінформ.

«Бурхлива активність його головного комітету політичних радників, а також натяки в приватних розмовах з довіреними особами вказують на підвищений інтерес Дональда Трампа щодо повернення до Білого дому, а також створення необхідної основи для цього», - зазначає видання.

Читайте також: Прибічники Трампа готують масовий мітинг у Вашингтоні – The Hill

Й хоча після поразки в листопаді минулого року Трамп та його оточення уникали тверджень, що він домагатиметься реваншу на виборах 2024 року, зараз ситуація має інший вигляд. Падіння політичних рейтингів Джо Байдена на тлі нової хвилі коронавірусу та подій в Афганістані помітно посилили зацікавленість Трампа, який й так відчуває сильне почуття образи через програш.

Тим часом соцопитування вказують, що наразі Трампу не загрожує конкуренція на праймеріз всередині Республіканської партії, оскільки кращі потенційні суперники не висловили бажання балотуватися на наступних президентських виборах.

Читайте також: Учасник штурму Капітолія «шаман» QAnon визнав себе винним за одним з обвинувачень

Як повідомляв Укрінформ, під час президентських виборів у листопаді минулого року перемогу отримав демократ Джо Байден. Водночас Дональд Трамп так і не визнав своєї поразки, заявивши, що має докази масової фальсифікації останніх виборів у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-