У Підмосков'ї розбився дослідний зразок новітнього військового літака

У Підмосков'ї розбився дослідний зразок новітнього військового літака

Відео
Укрінформ
Випробувальний зразок нового легкого транспортника Іл-112В зазнав аварії в районі підмосковного аеродрому "Кубинка". 

Як передає Укрінформ, про це повідомив Інтерфакс із посиланням на пресслужбу Об'єднаної авіабудівної корпорації.

Інцидент стався під час тренувального польоту під час заходу на посадку в районі аеродрому "Кубинка" в лісосмузі. В ОАК зазначили, що для з'ясування причин аварії буде створена відповідна комісія.

Інформоване джерело уточнило Інтерфаксу, що на борту літака перебували троє членів екіпажу. Командиром екіпажу Іл-112В був заслужений льотчик-випробувач, герой Росії Микола Куїмов. Разом з ним літак пілотували льотчик-випробувач 1-го класу Дмитро Комаров і бортінженер-випробувач 1-го класу Микола Хлудєєв. За попередніми даними, всі вони загинули. 

Читайте також: У Туреччині розбився пожежний літак

«При спостереженні з повітря людей з ознаками життя не виявлено», - сказало джерело.

ТГ-канал Baza публікує відео аварії, на якому видно, як літак загорівся, потім спікірував вниз, після чого пролунав вибух.

Як повідомлялося раніше, дослідний зразок російського легкого транспортника Іл-112В зазнав катастрофи в районі підмосковного аеродрому "Кубинка". Інцидент стався під час тренувального польоту при заході на посадку в районі летовища "Кубинка" в лісосмузі. В ОАК відзначили, що для з'ясування причин аварії буде створено відповідну комісію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-