Нічна стрілянина у Нью-Йорку: щонайменше троє вбитих, 15 осіб отримали поранення

Нічна стрілянина у Нью-Йорку: щонайменше троє вбитих, 15 осіб отримали поранення

Укрінформ
Три особи були застрелені та ще 15 поранені під час кількох стрілянин у Нью-Йорку, що сталися в ніч із суботи на неділю, передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку.

Про це під час пресконференції повідомив помічник начальника поліції Нью-Йорка Гален Фрієрсон, передає кореспондент Укрінформу.

Масштабна стрілянина відбулася в північній частині Квінзу біля пральні.

«Стрілки наблизилися до натовпу, зробили серію пострілів, після чого скочили на скутери, керовані двома іншими чоловіками, і зникли з місця події», - сказав представник поліції. Інша група почала стріляти у відповідь. Поранено щонайменше десять осіб, включаючи сімох перехожих і трьох стрільців.

Усі нападники були в масках і светрах з капюшонами. Поліція нині розшукує їх.

Читайте також: У Берліні сталася стрілянина на стоянці магазину – поранені четверо людей

За даними поліції, троє з десяти поранених є членами угрупування «Тринітаріос», створеної у Нью-Йорку домініканцями у 90-х роках.

Серед жертв 58-річна жінка, яка дістала поранення в живіт та 78-річний чоловік, якому поранено живіт і руку.

Внаслідок інших нічних перестрілок, що сталися ближче до світанку, загинули три особи. Один із загиблих, у Брукліні, був смертельно поранений у груди невідомими з автомобіля. У Бронксі 28-річний чоловік отримав шість смертельних вогнепальних поранень у спину. Інший 32-річний потерпілий отримав від двох невідомих множинні вогнепальні поранення біля кав’ярні у Квінзі, після чого помер.

Читайте також: У Техасі чоловіка, який відкрив стрілянину на вечірці, забили камінням

«Це повторювана тема, яка все продовжується, але має припинитися по всьому місту, - сказав, під час пресконференції начальник відділу детективів поліції Нью-Йорка Джеймс Ессіг. - Члени банди використовують зброю, скутери, маски і від цього страждають сторонні. Неприпустимо терпіти це на наших вулицях у Нью-Йорку, і це треба припинити».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-