У поліції Капітолію нарешті з’явиться новий керівник після штурму 6 січня – АР

У поліції Капітолію нарешті з’явиться новий керівник після штурму 6 січня – АР

Укрінформ
Після відставки шефа поліції Капітолію внаслідок сумних подій 6 січня, коли прихильники Трампа вчинили погроми в Конгресі США, на цю посаду нарешті буде призначений досвідчений керівник.

Про це повідомляє в вівторок американське інформагентство AP із посиланням на джерела, обізнані з процесом відбору, передає Укрінформ.

«Дж. Томас Мангер, який пропрацював 15 років на посаді начальника поліції округу Монтгомері, штат Мериленд, був обраний на цю посаду після ретельного пошуку кандидата», - підтвердили агентству одразу чотири джерела.

Посадовці не мали права публічно обговорювати процес відбору, тому говорили на правах анонімності, уточнюється в публікації.

Читайте також: Штурм Капітолія: спецкомітет Конгресу дослідить роль Трампа і підготує звіт

Мангер керував поліцейськими департаментами не тільки в штаті Мериленд, до цього він очолював поліцейський підрозділ у Фейєрфаксі, Вірджинія. Обидва округи межують зі столичним округом Колумбія. Його робота, а також позиція в керівництві Асоціації керівників великих міст, зробили Мангера пізнаваною особою в столичних колах.

Читайте також: Кремль допоміг Трампу перемогти на виборах 2016 року - The Guardian

Нагадаємо: рішення щодо призначення Мангера приймається в той час, коли поліція Капітолію та інші правоохоронні органи намагаються віднайти найбільш ефективні способи для захисту Конгресу Сполучених Штатів.

Фото: GettyImages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-