Жертв авіакатастрофи на Філіппінах вже 45, пошуки тривають

Жертв авіакатастрофи на Філіппінах вже 45, пошуки тривають

Укрінформ
Унаслідок катастрофи військового літака на півдні Філіппін загинули щонайменше 45 людей. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

Зазначається, що число жертв катастрофи військового літака, що сталася на півдні Філіппін у неділю, 4 липня, зросло до щонайменше 45. За даними міністерства оборони країни, серед них - 42 військових, що перебували в літаку, а також троє цивільних, які загинули на землі внаслідок падіння повітряного судна.

Загалом на борту літака перебували 96 військових, у тому числі троє пілотів та п'ятеро членів екіпажу. 49 військових з літака змогли врятуватися, ще п'ятьох - розшукують. Травми отримали також ще п'ятеро цивільних на землі.

Читайте також: Тур де Франс відкликає позов проти винуватиці масового падіння гонщиків

За даними військових, транспортний літак C-130 розбився під час заходу на посадку на злітну смугу, розташовану на острові Холо. За попередніми даними, пілот збився з посадкового курсу і втратив після цього контроль над літаком.

Як повідомлялося, військово-транспортний літак Військово-повітряних сил Філіппін розбився 4 липня під час спроби приземлитися на острові Джоло в південно-західній провінції Сулу. За даними командування, літак при посадці промахнувся мимо злітно-посадочної смуги і розбився.

Раніше повідомлялося, що у результаті аварії військово-транспортного літака на Філіппінах щонайменше 29 людей загинули і 50 отримали поранення.

Фото:  Philippine Army 11ID

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-