Байден збільшив допомогу для ліквідації наслідків обвалу будинку в Маямі

Байден збільшив допомогу для ліквідації наслідків обвалу будинку в Маямі

Укрінформ
Президент США Джо Байден видав указ щодо збільшення федеральної допомоги постраждалим від руйнування житлового будинку поблизу Маямі (штат Флорида, США), а також ліквідації наслідків обвалу.

Про це офіційно повідомили в п’ятницю в Білому домі, повідомляє Укрінформ.

«Відповідно до сьогоднішнього указу президента, доля федерального бюджету на вивезення уламків, а також на заходи екстреного захисту, включно з прямою федеральною допомогою в межах програми державної допомоги, збільшена до 100 відсотків від допустимих витрат протягом наступних 30 днів, починаючи з 24 червня 2021 року»,- зазначається в документі.

Читайте також: Кількість жертв обрушення будинку у Флориді сягнула 20

Президент Байден видав указ після особистого відвідування в четвер місця катастрофи у Флориді, де впала частина 12-поверхового житлового будинку.

За останньою інформацією, рятувальні служби знайшли під завалами тіла 20 осіб, у тому числі дітей чотирьох, семи й десяти років. Ще понад 140 вважаються зниклими безвісти.

Читайте також: До узбережжя США наближається новий тропічний циклон

Як повідомляв Укрінформ, в ніч проти 24 червня в окрузі Маямі-Дейд (штат Флорида) обрушилася частина 12-поверхового житлового будинку. Серед оголошених зниклими безвісти, які в момент інциденту, швидше за все, перебували в будівлі, є громадяни щонайменше дев'яти країн, в тому числі з США, Росії, Ізраїлю та шести латиноамериканських держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-