Трамп заявив, що досі не визнає своєї поразки на президентських виборах

Трамп заявив, що досі не визнає своєї поразки на президентських виборах

Укрінформ
Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що ніколи не визнавав того, що програв вибори глави Білого дому минулого року та досі вважає, що перемога Джо Байдена була сфальсифікована.

Про це він розповів у телефонному інтерв’ю Just The News, яке вийшло в понеділок, передає Укрінформ.

«Ні, я ніколи не визнавав поразки», - зауважив Трамп на запитання ведучого, чи дійсно він визнав, що програв на виборах 2020 року, як про це писали деякі ЗМІ.

Трамп зазначив, що досі покладається певною мірою на перерахунок голосів у штатах Джорджія та Аризона, де зараз відбувається аудит за ініціативою республіканців.

Читайте також: Третина американців досі вважають, що Байден переміг на виборах завдяки шахрайству

У цьому зв’язку він висловив переконання, що у фальсифікацію останніх президентських виборів, на яких переміг демократ, насправді вірять не третина республіканців, як про це повідомляють свіжі соцопитування, а набагато більше людей. Трамп також не заперечив можливості процедури відновлення його у президентських повноваженнях, якщо будуть доведені фальсифікації.

«Це залежатиме від публіки. Це залежатиме, можливо, від політиків. Я не думаю, що подібне траплялося, коли були б знайдені сотні тисяч голосів. Тож, подивимось, що станеться», - зазначив Трамп.

Водночас він заперечив, що серйозно розглядає можливість очолити Палату представників США після проміжних виборів у 2022 році.

«Я чув розмови про це, і їх стає все більше. Але це не те, що я став би розглядати»,- зауважив Трамп.

Читайте також: Трампу сподобалася ідея стати спікером Палати представників, щоб оголосити імпічмент Байдену

Як повідомляв Укрінформ, під час голосувань у США на президентських виборах у листопаді минулого року значну перемогу отримав кандидат від Демократичної партії Джо Байден. Він заручився підтримкою 306 вибірників, у той час, як Дональд Трамп отримав лише 232 голоси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-