США відправили вже чотири літаки допомоги для Індії – Пентагон

США відправили вже чотири літаки допомоги для Індії – Пентагон

Укрінформ
Упродовж тижня Сполучені Штати відправили в Індію чотири військово-транспортних літаки з допомогою від COVID-19.

Про це заявив у середу під час брифінгу речник Пентагону Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні в Індії приземлився четвертий військовий літак США, який доставив вантаж необхідного медичного устаткування», - зауважив представник оборонного відомства США.

Загалом, зауважив він, до Індії, яка потерпає від неконтрольованого поширення захворювань на COVID-19, за тиждень було доставлено близько 1 млн швидких COVID-тестів, понад пів тисячі концентраторів кисню, а також понад 1,6 млн масок, 457 кисневих балонів та іншого медичного обладнання.

«І це лише частина від загальної допомоги (американського – ред.) уряду нашим друзям у Індії»,- зазначив Кірбі. За його словами, американська сторона перебуває в постійному контакті із владою на місцях, щоби забезпечити допомогу в ефективний спосіб.

Читайте також: У світі зафіксували майже 155 мільйонів випадків COVID-19

Як повідомляв Укрінформ, впродовж останніх тижнів Індію захлеснула масштабна хвиля захворювань на COVID-19, що спричинило перевантаженість лікарень та збільшило кількість летальних випадків від хвороби. Адміністрація Джо Байдена минулого тижня заявила, що виділить допомогу цій країні на суму понад 100 мільйонів доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-