Трамп заборонив в'їжджати до США іноземцям, які не здатні розплатитися за медпослуги

Трамп заборонив в'їжджати до США іноземцям, які не здатні розплатитися за медпослуги

Укрінформ
З 3 листопада іммігрантам відмовлятимуть у в'їзді в США, якщо вони не доведуть, що здатні розплачуватися за медичне обслуговування.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Іноземцям, які подають клопотання про імміграцію в США, відмовлятимуть у в'їзді в країну, якщо вони не доведуть, що здатні або самостійно, або за страхуванням оплачувати медичні витрати. Відповідне розпорядження підписав у п'ятницю, 4 жовтня, президент США Дональд Трамп" - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, президент США обґрунтував своє рішення тим, що іммігранти, які не здатні оплачувати медичні рахунки, стають тягарем для лікарень і платників податків.

Читайте також: Трамп підписав згоду на безвізовий рух із Польщею

Іноземці мають протягом 30 днів після в'їзду в США або пред'явити медичне страхування, або довести, що вони мають достатньо фінансових коштів для оплати медичних рахунків самостійно.

Нові правила набувають чинності з 3 листопада. Вони поширюються лише на іноземців, які клопочуть про імміграцію в США з-за кордону, але не на тих, хто вже знаходиться у США. Під нові правила не підпадають особи з ПМЖ, шукачі притулку, біженці та діти. Водночас розпорядження Трампа поширюється на подружжя і батьків громадян США. Це ускладнить становище тих сімей, які намагаються забрати своїх батьків або чоловіка чи дружину в Сполучені Штати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-