Байден дасть Конгресу можливість провести імпічмент Трампа

Байден дасть Конгресу можливість провести імпічмент Трампа

Укрінформ
Один із основних кандидатів у президенти США від Демократів Джо Байден відповів чинному главі Білого дому Дональду Трампу на закиди проти нього та його сина Хантера.

Про це він заявив від час політичного зібрання у Неваді, повідомляє USA Today.

“Дозвольте мені дуже чітко заявити Трампу, його головорізам та тим, хто здійснює (вербальні - ред.) напади на мене. Я нікуди не йду. Ви мене не знищите, і ви не знищите мою родину. Мені байдуже скільки грошей ви витрачаєте на ці брудні атаки”, - сказав Байден.

Колишній віцепрезидент США також додав, що не буде здаватися й не відволікатиметься на брехню, брудні закиди, викривлення інформації та образи зі сторони Трампа.

Читайте також: Волкер зустрічався зі співробітником Burisma, де працював син Байдена — ЗМІ

Байден наголосив, що дасть Конгресу можливість робити свою роботу з процедурою імпічменту чинного очільника Білого дому.

Як повідомлялося, 25 липня відбулася телефонна розмова президентів США Дональда Трампа й України Володимира Зеленського. За тиждень до цього президент Трамп розпорядився призупинити забезпечення оборонної допомоги Україні. Після публікації 25 вересня тексту розмови та скарги "викривача" про можливий тиск глави Білого дому на Україну, щоб змусити її провести розслідування проти ексвіцепрезидента Джо Байдена та його сина Хантера, демократи в Палаті представників ініціювали формальну процедуру імпічменту Президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-