Ізраїль виявив новий таємний ядерний об'єкт Ірану

Ізраїль виявив новий таємний ядерний об'єкт Ірану

Фото, відео
Укрінформ
Ізраїль виявив новий таємний об'єкт, пов'язаний з ядерною програмою Ірану.

Про це повідомляє The Times of Israel.

"Голова уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньягу у понеділок заявив про існування таємного ядерного об'єкту у центральному Ірані, на якому, за його словами, Тегеран проводив експерименти зі створення ядерної зброї", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Новий глава МАГАТЕ перевірить виконання Іраном ядерної угоди

Зазначається, що дані, які були отримані завдяки операції таємних служб Ізраїлю минулого року, свідчать про очевидне порушення Іраном власних зобов'язань, взятих згідно з Угодою про нерозповсюдження ядерної зброї, яку підписав Тегеран.

"Сьогодні ми виявили, за нашими даними, ще одне таємне місце іранської ядерної програми. На цьому об'єкті Іран проводив експерименти з розробки ядерної зброї", - заявив Нетаньягу журналістам у ізраїльському Міністерстві закордонних справ у Єрусалимі.

Зокрема, Нетаньягу продемонстрував нові знімки ізраїльської розвідки, що викривають зусилля Ірану з приховування використання сховища для ядерних матеріалів. Крім того, Нетаньягу закликав міжнародне співтовариство приєднатися до санкцій, запроваджених президентом США Дональдом Трампом проти Тегерана.

Фото: GPO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-