У США визнали невинуватим лобіста Януковича

У США визнали невинуватим лобіста Януковича

Укрінформ
У США суд присяжних визнав невинуватим Грега Крейга, який працював лобістом експрезидента-втікача України Віктора Януковича у Сполучених Штатах і якого звинувачували у приховуванні цієї інформації від американського уряду.

Про це повідомляє Politico.

“У середу присяжні визнали невинуватим колишнього головного адвоката Білого дому за (президентства Барака Обами — ред.) Грега Крейга у звинуваченнях в навмисному введені в оману Мін'юсту США щодо його роботи лобіста, пов'язаної з Україною”, - йдеться у повідомленні.

На ухвалення рішення після тритижневого судового процесу присяжним знадобилося менше 5 годин.

Як повідомляє Politico, у 2012 році Крейг, разом із Полом Манафортом, працював над підготовкою юридичного звіту про судовий процес над Юлією Тимошенко й передав його для публікації в газету The New York Times. В самому звіті був описаний детальний аналіз справи експрем’єрки на відповідність західним стандартам правосуддя.

Читайте також: Експартнер Манафорта розповів, як Януковича "відбілювали" перед Заходом

Зазначається, що його звинувачували в тому, що він не зареєстрував свою роботу на експрезидента-втікача України Віктора Януковича в базі іноземних агентів уряду США та приховав цю інформацію від американського уряду.

Фото: www.politico.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-