Прем'єр Грузії сьогодні оголосить про свою відставку — ЗМІ

Прем'єр Грузії сьогодні оголосить про свою відставку — ЗМІ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе сьогодні виступить із заявою про свою відставку.

Про це повідомляє портал Новости-Грузия.

"Прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе сьогодні виступить із заявою – після полудня у глави уряду призначена зустріч з журналістами, на якій, як очікується, він оголосить про свою відставку", - йдеться в повідомленні.

За інформацією телеканалу "Пірвелі", питання про відставку Бахтадзе вже вирішене, на посаді прем'єра його змінить нинішній глава МВС Грузії Георгій Гахарія. Новим міністром внутрішніх справ, згідно з даними телеканалу, стане політичний секретар правлячої партії "Грузинська мрія", експрем'єр Іраклій Гарібашвілі.

Читайте також: Україна не визнає фейкові "вибори" в Абхазії - МЗС

Раніше прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе заявив журналістам, що правляча партія "Грузинська мрія – демократична Грузія" представить у парламент оновлену передвиборну програму і склад уряду залежатиме від її вимог. Також він додав, що кадрові зміни – це живий процес.

Відзначається, що після перемоги партії "Грузинська мрія" на виборах парламенту в 2012 році правляча команда за сім років змінила трьох прем'єрів. Бахтадзе був призначений на посаду влітку минулого року.

Чергові парламентські вибори пройдуть восени 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-