Лукашенко і Болтон обговорили ситуацію на сході України

Лукашенко і Болтон обговорили ситуацію на сході України

Укрінформ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко і радник американського президента Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон під час зустрічі в Мінську обговорили питання врегулювання конфлікту на сході України.

Про це заявив глава МЗС Білорусі Володимир Макей, повідомляє БЕЛТА.

«На переговорах з Джоном Болтоном (що відбулися 29 серпня - ред.) президент Білорусі Олександр Лукашенко виклав відому точку зору на ситуацію в Україні і наші пропозиції щодо того, як можна було б подолати цей конфлікт. Білоруська сторона вважає, що має бути, звичайно ж, щира зацікавленість залучених в це сторін. Коли сперечаються, чи треба Сполученим Штатам приєднуватися до цього формату з врегулювання конфлікту чи не треба, головне - вирішити конфлікт», - сказав Макей.

Також міністр закордонних справ Білорусі наголосив: «Якщо участь США та інших країн дозволить прискорити цей процес (врегулювання в Україні - ред.), то хто тоді проти? Я думаю, що всі погодяться з цим».

Читайте також: Лукашенко запропонував Болтону почати відносини Білорусі та США з чистого аркуша

Макей також зазначив, що Лукашенко під час переговорів приділив даному питанню особливу увагу. Президент Білорусі наголосив, що Білорусь робила і робитиме все можливе для подолання цього конфлікту.

Фото: www.belta.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-