За програмою реімбурсації у квітні аптеки отримали понад 45 мільйонів

За програмою реімбурсації у квітні аптеки отримали понад 45 мільйонів

Укрінформ
Національна служба України у рамках програми реімбурсації ліків за квітень виплатила аптечним закладам 45,3 млн гривень.

Про це повідомляє МОЗ.

"НСЗУ у квітні виплатила аптечним закладам 45,3 млн грн за програмою “Доступні ліки” у квітні. Лідерами за виплатами від Національної служби здоров’я України (НСЗУ) у квітні 2019 року стали Дніпропетровська (5,16 млн грн), Львівська (4,42 млн грн) області та місто Київ (4,3 млн грн)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: За час роботи оновлених "Доступних ліків" виписали понад 1,7 мільйона рецептів

Зазначається, що відкрита інформація про виплати НСЗУ аптекам, які беруть участь в програмі “Доступні ліки”, тепер доступна на сайті служби.

"Дешборд “Виплати аптечним закладам за договорами з НСЗУ” містить інформацію про те, скільки грошей пішли за е-рецептом і пацієнтом і до якого саме аптечного закладу, скільки всього сплачено коштів аптечним закладам України у відповідний період та скільки виплат отримали аптечні заклади України відповідно до типу власності, місця реєстрації юридичної особи. Інформація дешборду оновлюється кілька разів на місяць", - повідомили у МОЗ.

Читайте також: У МОЗ пояснили, де можна безкоштовно зробити щеплення

У відомстві поінформували, що станом на 24 травня 992 аптечних заклади-юридичні особи уклали договір з НСЗУ на участь в урядовій програмі реімбурсації “Доступні ліки”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-