Байден випереджає Трампа в передвиборчих перегонах

Байден випереджає Трампа в передвиборчих перегонах

Опитування
Укрінформ
Демократ Джо Байден, колишній віце-президент США, котрий цього четверга оголосив про участь у президентських виборах 2020 року, наразі випереджає нинішнього американського президента Дональда Трампа на 6 відсотків.
Про це говорять результати опитування Hill-HarrisX, які провели вперше після анонсування Байденом своєї участі в президентських перегонах.

«Серед 1 тисячі зареєстрованих виборців 43% опитаних висловилися на підтримку Байдена, а 37% - готові підтримати Трампа. Ще 15% опитаних заявили, що досі не визначилися зі своїм вибором, а 5% - що голосуватимуть за інших кандидатів», - йдеться в повідомленні.

При цьому гранична соціологічна похибка становить 3,1%.

Читайте також: Байдену на виборчу кампанію за добу пожертвували понад $6,3 мільйона

Як відомо, кандидатури на пост президента США від Демократичної партії вже висунули 18 високопоставлених демократів. 76-річний Байден є найстаршим та найдосвідченішим політиком у цих перегонах.

Це буде третя спроба Байдена стати президентом США – він балотувався у 1988 і 2008 роках. Самі ж відбудуться в листопаді наступного року.

Окрім цього, варто нагадати, що Джо Байден за перші 24 години з початку своєї передвиборчої кампанії отримав на неї понад 6,3 млн доларів пожертв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-