Вибухи на Шрі-Ланці організувала міжнародна терористична мережа - ЗМІ

Вибухи на Шрі-Ланці організувала міжнародна терористична мережа - ЗМІ

Укрінформ
На думку урядовців Шрі-Ланки, низка вибухів у неділю на Шрі-Ланці була організована за підтримки міжнародної терористичної мережі.

Про це повідомляє BBC з посиланням на місцеву владу.

“Низка вибухів, унаслідок якої в неділю на Шрі-Ланці загинуло 290 осіб, здійснювалася за підтримки міжнародної мережі”, - повідомили місцеві чиновники.

Уряд звинувачує маловідому місцеву групу джихадистів, - Thowheed Jamath, хоча ніхто ще офіційно не взяв відповідальність за вчорашні атаки.

Як зазначається, місцева поліція заарештувала 24 людини у серії рейдів з метою пошуку організаторів терактів.

Читайте також: У столиці Шрі-Ланки пролунав вже 9 вибух за добу - ЗМІ

"Ми не віримо, що ці напади були організовані групою людей, які знаходяться всередині країни", - заявили в уряді Шрі-Ланки.

"Працювала міжнародна мережа, без якої ці напади не могли бути здійснені", - вважають чиновники. Як повідомляв Укрінформ, унаслідок низки вибухів на Шрі-Ланці загинуло вже щонайменше 290 осіб. 21 квітня у столиці Шрі-Ланки місті Коломбо та інших містах сталося щонайменше дев'ять вибухів. Зокрема, вибухи пролунали у трьох центральних готелях Коломбо, а також у трьох католицьких церквах. Уряд Шрі-Ланки оголосив комендантську годину. Також запроваджено обмеження на користування соціальними мережами. У місті Коломбо скасовані усі великодні меси.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-