American Airlines продовжить обмеження для Boeing 737 MAX до середини серпня

American Airlines продовжить обмеження для Boeing 737 MAX до середини серпня

Укрінформ
Один із найбільших авіаперевізників США, American Airlines, заявив, що продовжить обмеження на використання Boeing 737 MAX до середини серпня.

Про це інформує BBC.

«American Airlines продовжить скасування рейсів виконуваних літаками Boeing 737 Max 8 з червня до середини серпня», - йдеться у повідомленні.

Цей крок зроблений для  "забезпеченні довіри" клієнтів під час пікового туристичного сезону влітку, повідомляється в листі авіакомпанії.

Читайте також: Компанія Boeing в березні не змогла продати жодного літака типу 737

Високопоставлені представники American Airlines заявили, що вони "впевнені", що модернізація програмного забезпечення літаків Boeing 737 Max буде схвалена авіаційними регуляторами США до 19 серпня, попри це, вони не використовуватимуть свій флот з 24 таких літаків до рішення регуляторів.

Минулого тижня компанія Southwest Airlines зробила подібний крок, інша компанія United Airlines також скасувала рейси літаків Boeing 737 Max 8 до червня.

Читайте також: Boeing протестував 737 MAX з оновленим програмним забезпеченням

Нагадаємо, літак Boeing 737 Max 8 авіакомпанії Lion Air розбився в Індонезії у жовтні минулого року. Літак впав в море майже відразу після зльоту. В результаті катастрофи загинуло 189 осіб.

Літак цієї моделі авіакомпанії Ethiopian Airlines розбився 10 березня за декілька хвилин після зльоту з летовища Адіс-Абеба (Ефіопія). Під час аварії з 149 пасажирів та 8 членів екіпажу ніхто не вижив.

Читайте також: Boeing визнав ще одну проблему з літаками 737 MAX

Під час розслідування були знайдені загальні збої в системах цих літаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-