Конгресмени хочуть бачити податкові декларації Трампа

Конгресмени хочуть бачити податкові декларації Трампа

Укрінформ
Глава бюджетного комітету Палати представників Ричард Ніл зажадав у податкової служби США (IRS) інформації про податки президента Трампа за останні шість років.

Про це він повідомив в офіційній заяві в середу, інформує "Голос Америки".

"Ми завершили необхідну підготовчу роботу для такого масштабного запиту, і я впевнений, що ми діємо в рамках нашого юридичного та наглядового права", - йдеться в запиті конгресмена.

Річард Ніл, який є єдиним законодавцем, що має право вимагати інформацію про податки президента, перебував під тиском з боку низки демократів і груп політичного впливу поза Конгресом.

Тим часом, представники Міністерства фінансів, до складу якого входить IRS, поки не прокоментували запит глави комітету

Читайте також: Конгресмени США затвердили повістку для отримання повної доповіді Мюллера

Як повідомлялося раніше, Дональд Трамп перед президентськими виборами відмовився оприлюднити свої податкові декларації. Це не є обов'язковим пунктом, проте всі кандидати в президенти останнім часом справно декларували свої доходи перед виборцями.

Дональд Трамп і зараз продовжує зберігати дані про свої доходи в таємниці. Демократи сподіваються, що інформація про його податкові відрахування дозволить їм виявити конфлікт інтересів, пов'язаний з бізнесом нинішнього президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-