В Індії зросла кількість постраждалих від вибуху на автобусній зупинці

В Індії зросла кількість постраждалих від вибуху на автобусній зупинці

Укрінформ
Унаслідок вибуху гранати на автобусній зупинці в індійському місті Джамму загинула одна людина, ще 26 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє телеканал NDTV.

"Одна людина загинула і щонайменше 26 отримали поранення в результаті вибуху гранати в Джамму, що стався рівно через три тижні після теракту в Пулвама", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, граната знаходилася під автобусом на станції. Можливо, нападники кинули її туди перед атакою.

Більшість поранених - це водії автобусів і кондуктори.

На даний момент незрозуміло, чи були пасажири в автобусі, який вибухнув.

Як раніше повідомлялося, в індійському місті Джамму на автобусній зупинці вибухнула граната, в результаті чого було поранено 18 осіб.

Читайте також: В Індії стався вибух на автобусній зупинці, 18 постраждалих

14 лютого в індійській частині спірного регіону Кашмір терорист-смертник врізався на замінованому автомобілі у автобус з військовими. В результаті теракту загинули 44 людини.

Уряд Індії заявив, що має неспростовні докази причетності Пакистану до нападу. Ісламабад заперечує звинувачення.

Наприкінці лютого між Індією і Пакистаном стався конфлікт у повітряному просторі над спірною територією в Кашмірі. Повідомляється про два збиті бойові літаки, причому сторони подають різну інформацію про інцидент та бойові втрати.

Зокрема, у Нью-Делі заявляють, що обидві сторони втратили по одному літаку, в Ісламабаді стверджують, що два збиті літаки належать Індії.

Як наголошує індійська сторона, пакистанські літаки порушили індійський повітряний простір. У Пакистані стверджують, що лінію кордону перетнула індійська авіація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-