США і Британія обговорять договір РСМД та агресію у кіберпросторі

США і Британія обговорять договір РСМД та агресію у кіберпросторі

Укрінформ
Вихід США і Росії з Договору про скорочення ракет середньої і малої дальності (РСМД), контроль над озброєннями та кібер-загрози стануть головними темами розмов на міжурядових зустрічах США і Великої Британії цього тижня.

Американську сторону представлятиме заступник Держсекретаря США з питань контролю над озброєннями та міжнародної безпеки Андреа Томпсон, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Заступник держсекретаря Томпсон проведе зустрічі з урядовцями в Лондоні, щоб обговорити Договір РСМД, контроль над озброєннями та інші питання міжнародної безпеки", - повідомили в понеділок в офісі речника Держдепартаменту США.

При цьому уточнюється, що йтиметься також про виклики у сфері кібербезпеки, зокрема, щодо "стримування та реагування на шкідливу кібер-активність з боку інших держав". У цьому зв'язку в Вашингтоні повідомили, що дискусія по окреслених питаннях відбуватиметься також на експертному рівні, в Міжнародному інституті стратегічних досліджень.

Заступник Державного секретаря США Андреа Томпсон перебуватиме у Великій Британії в період з 5 по 8 березня, уточнили в Держдепартаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-