Індія не поширюватиме докази загибелі бойовиків у Кашмірі

Індія не поширюватиме докази загибелі бойовиків у Кашмірі

Укрінформ
Уряд Індії не збирається поширювати деталі авіаударів біля спірного кордону у штаті Кашмір минулого тижня та не надаватиме доказів про загибель значної кількості бойовиків.

Про це повідомляє портал The National.

«Індія заявила, що не надасть докази того, що "дуже велику кількість" бойовиків було знищено внаслідок авіаударів біля спірного кордону у штаті Кашмір минулого тижня», - йдеться у повідомленні.

Уряд Індії заявив, що авіаудар у вівторок був частиною контртеррористичної операції, в результаті якої загинули сотні екстремістів, що ховаються у сусідньому Пакистані.

Читайте також: Пакистан та Індія домовилися про поновлення залізничного сполучення

Міністр фінансів країни Арун Хайтлі також додав, що Індія не надасть доказів того, що авіаудар був здійснений по табору з підготовки терористів у штаті Кашмір минулого тижня.

«Наші збройні сили, так само як і наші спецслужби повинні мати повну свободу дій у подібних ситуаціях, і якщо хтось хоче, щоб деталі таких операцій були оприлюднені, ... він, точно, не розуміє як побудована система», - сказав Хайтлі в інтерв'ю індійським медіа.

Нагадаємо: Відносини між Делі та Ісламабадом знову загострилися після скоєного 14 лютого у штаті Кашмір теракту, жертвами якого стали 44 індійські військовослужбовці. Індія звинувачує Пакистан у причетності до цього нападу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-