Мадуро бреше про гуманітарну допомогу з Росії – радник Трампа

Мадуро бреше про гуманітарну допомогу з Росії – радник Трампа

Укрінформ
Радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон заявив, що глава режиму в Венесуелі Ніколас Мадуро бреше про поставки з Росії гуманітарної медичної допомоги, яка насправді так і не дійшла до лікарень.

Про це він написав у повідомленні на офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Мадуро збрехав про гуманітарну кризу в Венесуелі, він наймає злочинців, щоб спалювати їжу та ліки, призначені для венесуельського народу, й тепер він бреше про начебто допомогу з Росії", - написав високопоставлений радник Білого дому.

Таким чином він відреагував на повідомлення контрольованих режимом Мадуро ЗМІ, а також російських медіа про начебто передачу 7,5 тонн ліків з Росії в лікарні Венесуели ще 21 лютого. До свого повідомлення Болтон додав публікацію венесуельського видання El Nacional, яке цитує президента Колегії медичних сестер Каракасу Ану Росаріо Контрерас. Вона, зокрема, назвала режим Мадуро "брехливим", а його самого – "узурпатором", оскільки оголошена допомога з ліками так і не дійшла до венесуельських лікарень.

Читайте також: Росія готова до двосторонніх переговорів із США щодо кризи у Венесуелі

Нагадаємо: після масових протестів в Венесуелі режим Ніколаса Мадуро був оголошений парламентом країни нелегітимним. При цьому спікер парламенту, опозиційний лідер Хуан Гуайдо був обраний тимчасовим президентом Венесуели. Його підтримали США та ряд провідних країн Заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-