Екс-адвокат Трампа зізнався, що президент змусив його брехати слідству

Екс-адвокат Трампа зізнався, що президент змусив його брехати слідству

Укрінформ
Колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що президент змусив його збрехати розслідуванню про бізнес у Росії під час президентської кампанії, а також про виплати "відступних" порно-акторці за її мовчання про зв'язок із Трампом.

Відповідну заяву Коен озвучив під час слухань у Конгресі США в середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Трамп прямо не казав мені брехати у Конгресі", - почав Коен. Натомість, зауважив він, з боку Трампа мали місце певні настанови.

"Він (Дональд Трамп – ред.) міг дивитися мені в очі і казати, що у нас в Росії немає бізнесу, а потім вийти і брехати американському народу, стверджуючи те саме", - зауважив колишній адвокат президента.

Як підкреслив Коен, це відбувалося під час виборчої кампанії, і через це він змушений був вести справи з Росією таємно. Тож, за словами адвоката Трампа, в такий спосіб, "він (Трамп – ред.) говорив мені брехати".

Крім того, Коен заявив, що президент наказав йому говорити неправду щодо виплат акторці дорослого кіно Стормі Деніелс за мовчання про інтимні стосунки з Трампом. Раніше президент заявляв, що не знав нічого про виплату цій жінці $130 тис. Натомість, за Словами Коена, президент наказав адвокату виплатити ці гроші, які компенсував потім частинами, меншими сумами для того, щоб приховати фінансові сліди.

Сама Стормі Деніелс подякувала Коену у Твітері за те, що він сказав правду.

Читайте також: Екс-адвокат Трампа назвав його расистом, шахраєм і брехуном

Як повідомляв Укрінформ, колишній давній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен впродовж трьох днів дає свідчення на слуханнях у Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-