Пожежа на каїрському вокзалі: вже 25 загиблих і 50 поранених

Пожежа на каїрському вокзалі: вже 25 загиблих і 50 поранених

Укрінформ
Внаслідок потужної пожежі, яка сталася через аварію на головному залізничному вокзалі Каїра в середу, загинули щонайменше 25 осіб, ще 50 зазнали поранень.

Про це повідомляє The Guardian

«Щонайменше 25 людей загинули, а ще близько 50 зазнали травм і поранень після того, як на головному вокзалі єгипетської столиці цієї середи потяг зіткнувся з огорожею, а його паливний бак вибухнув та призвів до великої пожежі», - йдеться в повідомлені.

Зазначається, що кількість потерпілих внаслідок цього інциденту може зрости.

Наразі точна причина аварії ще не з’ясована. За кілька годин після цього інциденту міністр транспорту Єгипту Хішам Арафат подав у відставку. Прем'єр-міністр Єгипту Мустафа Мадбулі, який прибув на місце катастрофи, пообіцяв знайти і покарати винних.

Як відомо, єгипетська залізниця має низькі показники безпеки пасажирів, часто кажуть про її недостатнє фінансування та погане управління.

Читайте також: У пожежі на центральному вокзалі Каїра загинули 20 осіб, поранених — 40

У серпні 2017 року 43 людини загинули і понад 100 дістали поранення в результаті зіткнення двох пасажирських потягів неподалік міста Олександрія. А найстрашніша катастрофа на залізниці в історії Єгипту сталася в Каїрі у 2002 році, коли загорівся переповнений пасажирський потяг і загинули більше 370 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-