Трамп і Кім мають намір підписати нову угоду

Трамп і Кім мають намір підписати нову угоду

Укрінформ
Робочий графік президента США Дональда Трампа на другий день саміту з лідером КНДР Кім Чен Ином передбачає підписання спільної двосторонньої угоди за результатами переговорів.

Про це йдеться в повідомленні Білого дому, поширеному в середу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Згідно з розкладом глави Білого дому о 9-ій ранку (за місцевим часом у В'єтнамі) він матиме зустріч з північнокорейським лідером Кім Чен Ином у форматі "тет-а-тет" в готелі Sofitel Legend Metropole Hanoi. На це передбачається 45 хвилин, після чого мають розпочатися переговори у розширеному форматі.

Читайте також: Трамп назвав "чудовим" початок переговорів із Кімом

Об 11:55 запланований робочий обід лідерів двох держав, а о 14:05 за місцевим часом передбачена "участь (президента США – ред.) у церемонії підписання спільної угоди" з лідером КНДР.

Крім того, глава Білого дому о 15:50 має намір дати прес-конференцію за підсумками саміту в готелі JW Marriott Hotel Hanoi, після чого має відбути до Сполучених Штатів.

Як повідомляв Укрінформ, у середу в Ханої розпочався дводенний саміт лідерів США і Північної Кореї, одним із головних питань якого залишається денуклеаризація Корейського півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-