В Індії від фальсифікованого алкоголю вже померли 84 особи

В Індії від фальсифікованого алкоголю вже померли 84 особи

Укрінформ
Від отруєння фальсифікованими спиртними напоями у північно-східному індійському штаті Ассам загинули 84 особи. 200 людей знаходяться у шпиталі.

Про це повідомляє Press TV.

«Щонайменше 84 людини померли від отруєння токсичним спиртним напоєм у північно-східному індійському штаті Ассам, а близько 200 були шпиталізовані», - заявили в уряді штату у суботу.

Зазначається, що трагедія сталася менш ніж за два тижні після того, як понад 100 осіб померли від вживання фальсифікованого алкоголю у північній Індії.

"Кожні 10 хвилин ми отримуємо повідомлення про жертви з різних місць. Поки що близько 200 людей знаходяться у лікарні, багато з них у критичному стані", - заявив міністр охорони здоров'я штату Ассам - Хіманта Бісва Сарма.

Читайте також: В Індії від отруєння алкоголем загинула 41 особа

Смерть від незаконно виробленого алкогольного напою, відомого за назвою «Hooch», поширена в Індії, де багато хто не може дозволити собі купувати якісну продукцію.

Два останні інциденти, як вважають, були найбільш смертоносними в історії, з часу коли подібний випадок призвів до загибелі 172 людей у 2011 році. Як повідомлялося раніше, щонайменше 41 працівник індійської чайної плантації в північно-східному штаті Ассам помер від неякісного алкоголю після отримання щотижневої заробітної плати. Загалом постраждали близько 100 людей, які 21 лютого пили фальсифікований алкоголь.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-