ІДІЛ контролює

ІДІЛ контролює "лише пару кілометрів і одне місто" в Сирії - Грем

Укрінформ
Сполучені Штати готові оголосити про остаточну поразку ІДІЛ у Сирії та вивести звідти свій збройний контингент, але водночас Штати шукають партнерів, які могли би забезпечити своєю присутністю там подальшу стабільність у регіоні.

Про це заявив американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем під час виступу на Мюнхенській конференції безпеки у п'ятницю, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ісламська держава" в Сирії й Іраку є фактично мертвою, її знищують", - наголосив Грем, додавши, що збройні угруповання ІДІЛ контролюють "лише пару кілометрів і одне місто" в Сирії.

У цьому зв'язку він зауважив, що голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Данфорд домовлятиметься з деякими присутніми в залі лідерами щодо "внеску" іноземних країн у військову присутність "для стабілізації регіону", а також знищення залишків халіфату терористів.

Читайте також: Курдські загони почали наступ на останню цитадель "ІДІЛ" у Сирії

"Я сподіваюся, що й президент Трамп звернеться до вас, і ви скажете "так",- додав сенатор, який вважається довіреною особою нинішнього президента США.

Нагадаємо, глава Білого дому Дональд Трамп у грудні минулого року оголосив про згортання американської військової кампанії в Сирії та повернення додому 2,7 тис. військовослужбовців США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-