В аеропорту Дубая відклали рейси через підозрілі дрони

В аеропорту Дубая відклали рейси через підозрілі дрони

Укрінформ
Одне з найбільш завантажених летовищ у світі - міжнародний аеропорт Дубай в ОАЕ- тимчасово відклав частину рейсів після того, як у небі над ним з'явилися підозрілі дрони.

Про це повідомляє видання Mirror із посиланням на твіти пасажирів.

"Аеропорт Дубая не працює через дрон, який літає навкруги. Тому тисячі людей сидять в літаках, які нікуди не летять", - написав один з пасажирів.

Пізніше представник аеропорту повідомив, що польоти поновилися, але досі є затримки після півгодинної зупинки роботи летовища.

Деталі інциденту з'ясовуються.

Читайте також: Військові ЗСУ перехопили у небі Приазов’я російський дрон

Як повідомлялося раніше, 20 грудня лондонський аеропорт Гатвік призупинив усі польоти через повідомлення про два безпілотники, які літали на його території. Пізніше поліція Сассекса затримала чоловіка і жінку, яких підозрювали у причетності до незаконного використання дронів у Гатвіку, однак потім їх звільнили. Затримки рейсів зачепили близько 100 тисяч пасажирів. Причетних до інциденту досі шукають.

Наприкінці січня робота міжнародного аеропорту Ньюарк в американському штаті Нью-Джерсі також була тимчасово призупинена через повідомлення про безпілотники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-