У Флориді стався збройних напад на банк, поранені кілька людей

У Флориді стався збройних напад на банк, поранені кілька людей

Укрінформ
Щонайменше, кілька людей отримали поранення внаслідок стрілянини під час збройного нападу на комерційний банк у американському штаті Флорида.

Інцидент стався в середу, повідомляє американський телеканал CNN.

"Багато людей отримали вогнепальні поранення в ситуації, де мало місце захоплення заручників у банку SunTrust у містечку Себрінг, Флорида", - зазначив комісар місцевого округу Хайлендс Дон Елвелл.

Водночас він не уточнив, чи були поранені люди з числа персоналу чи відвідувачів банку. На відео, яке демонструє телеканал видно, як будівлю банку оточили поліцейські автівки, карети швидкої допомоги, а також броньових спецпідрозділу SWAT.

Читайте також: У Канаді вчетверте за тиждень пограбували банк

Інцидент розпочався після 12-ї години дня за місцевим часом, коли поліція отримала телефонний дзвінок про стрілянину в банку. Місцеві правоохоронці, а також Служба шерифа в короткий термін прибули до захопленого приміщення. Попередні переговори не призвели до позитивних результатів, однак після прибуття спецпідрозділу SWAT та в результаті подальших перемовин нападник здався.

Наразі поліція підтвердила відсутність небезпеки для громадян у районі навколо банку, місцева влада обіцяє пізніше надати більш докладну інформацію про людей, що постраждали всередині банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-