Зустріч Трампа з Кім Чен Ином може відбутись у лютому – ЗМІ

Зустріч Трампа з Кім Чен Ином може відбутись у лютому – ЗМІ

Укрінформ
Американські чиновники запропонували колегам із Північної Кореї провести саміт між президентом США Дональдом Трампом та лідером КНДР Кім Чен Ином у середині лютого у В'єтнамі.

Про це повідомляє The Japan Times із посиланням на газету Yomiuri Shimbun.

"Американська сторона запропонувала Північний Кореї провести перемовини (Трампа з Кім Чен Ином – ред.) у В'єтнамі у середині лютого", - йдеться у повідомленні.

За даними Yomiuri Shimbun, Пхеньян рішення ще не прийняв.

Раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що другий саміт між президентом США Дональдом Трампом та лідером Північної Кореї Кім Чен Ином може бути проведений у в’єтнамській столиці Ханой.

Читайте також: Туреччина відповіла на заяву Трампа: Ми боремося з терористами, а не з курдами

Як повідомлялося, перша зустріч лідерів США та Північної Кореї відбулася 12 червня у Сінгапурі. За результатами переговорів сторони підписали спільну заяву, у якій домовилися про зустрічні кроки, принаймні, за чотирма пунктами. У документі були, зокрема, підтверджені наміри встановити нові двосторонні відносини; побудувати міцний мир у КНДР; провести повну денуклеаризацію Корейського півострова; повернути останки загиблих у Корейській війні. Крім того, у спільній заяві була закріплена домовленість щодо продовження переговорного процесу між двома країнами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-