Трамп обіцяє спростити отримання громадянства США для талановитих людей

Трамп обіцяє спростити отримання громадянства США для талановитих людей

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп пообіцяв кращі перспективи для іноземців, які працюють у Штатах за візами H1-B, отримати американське громадянство.

Зміни відбудуться вже незабаром, написав Трамп на офіційній сторінці у мережі Twitter.

"Власники віз H1-B у Сполучених Штатах можуть бути певними, що незабаром відбудуться зміни, які спростять, а також придадуть впевненості вашому перебуванню (в США – ред.) й потенційному отриманню громадянства. Ми хочемо заохотити талановитих і висококваліфікованих людей до кар'єрних можливостей у Сполучених Штатах", - написав глава Білого дому.

Відповідно до Закону про імміграцію та громадянство США, візи H-1B видаються іноземним фахівцям для тимчасової роботи на території Сполучених Штатів. Для її оформлення кандидат має володіти спеціалізованими знаннями у професійній галузі, вищу освіту й відповідний досвід роботи. Закони США обмежують кількість віз H-1B за встановленим щорічним лімітом.

Читайте також: Трамп за рік отримав прибуток $35 мільйонів від продажу нерухомості – Forbes

Нагадаємо, Дональд Трамп неодноразово наголошував на обмеженні потоків мігрантів до США за програмами біженців або на підставі лотереї "Green Card". Натомість він наголошував, що вітав би висококваліфікованих професіоналів, які могли би мігрувати до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-