Снігові шторми та зливи спричинили загибель шести людей у США

Снігові шторми та зливи спричинили загибель шести людей у США

Укрінформ
Щонайменше шестеро людей загинули внаслідок потужних снігопадів та злив, що обрушилися в п'ятницю на центральну і південну частини Сполучених Штатів.

Про це йдеться в повідомленні центрального американського телеканалу новин CNN.

"Шестеро людей загинули внаслідок серії потужних штормів, що призвели до снігових заметів на середньому заході США, а також до потужних злив та загрози повені на півдні", - інформує телеканал.

У п'ятницю вранці шторми принесли опади снігу заввишки понад 30 см в Північній і Південній Дакотах, Небрасці й Міннесоті. До того ж, прогнозувалися зливи у регіонах далі на схід.

Водночас, майже 300 мм дощових опадів спостерігалися в окремих районах південних штатів Луїзіана й Міссісіпі, де місцева влада вже оголосила стан надзвичайних ситуацій у зв'язку із загрозами повені.

Читайте також: На кордоні США померла друга дитина нелегалів з Гватемали

Потужні шторми в центральній і південній частинах Сполучених Штатів спричинили серйозні проблеми для людей, які подорожують країною впродовж різдвяних свят.

Як зазначає телеканал, суттєві перебої в роботі аеропортів очікуються в таких великих містах, як Нью-Йорк, Філадельфія й Атланта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-