Екс-прем'єру Малайзії пред'явили нові обвинувачення в корупції

Екс-прем'єру Малайзії пред'явили нові обвинувачення в корупції

Укрінформ
Колишньому прем'єр-міністру Малайзії Наджибу Разаку, який знаходиться під слідством за кількома корупційними справами, були пред'явлені нові обвинувачення в фальсифікації аудиторського звіту державного інвестиційного фонду 1MDB.

Про це повідомляє АP.

"Колишньому прем'єр-міністру Малайзії Наджибу Разаку було пред'явлено обвинувачення в фальсифікації остаточного аудиторського звіту про діяльність державного інвестиційного фонду, який припинив своє існування", - йдеться в повідомленні.

Наджибу, який вже знаходиться під судом і слідством за кількома корупційними справами, пов'язаними з розкраданням з державного інвестиційного фонду 1MDB, було пред'явлено обвинувачення разом з Арулом Кандою Кандасамі, колишнім главою фонду, який перебуває під слідством в США та інших країнах у зв'язку з передбачуваною транскордонною розтратою та відмиванням грошей.

Наджиб не визнав себе винним в зловживанні повноваженнями, а саме в розпорядженні змінити фінансовий звіт в лютому 2016 року перед тим, як той буде представлений Комітету з державних рахунків. Кандасамі також не визнав себе винним в підбурюванні Наджиба.

Читайте також: У Малайзії через корупцію заарештували екс-прем'єра - ЗМІ

Як зазначає видання, в кінці листопада генеральний аудитор Малайзії заявила, що частини аудиторської доповіді 1MDB було видалено в лютому 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-