Секс-скандал: Трамп відхрещується від звинувачень у виплаті відступних

Секс-скандал: Трамп відхрещується від звинувачень у виплаті відступних

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп відповів на нові звинувачення про можливі порушення у процесі фінансування його кампанії, які пов'язують з виплатою його екс-адвокатом Майклом Коеном грошей жінкам за мовчання про їхні любовні стосунки.

Про це Трамп написав у серії твітер-повідомлень у понеділок, повідомляє Укрінформ.

"Демократи не зможуть знайти неспростовних доказів, які пов'язували би кампанію Трампа з Росією після слухань Джеймса Комі. Немає неспростовних доказів... Немає змови, як розповідав FoxNews. Це тому, що змови не було", - прокоментував Трамп оприлюднену напередодні стенограму слухань екс-глави ФБР Джеймса Комі в Палаті представників, під час яких очікувались можливі нові звинувачення по "російській" справі.

Отже, тепер, наголосив Трамп, демократи перейшли до приватних перерахунків коштів, невірно називаючи це "внеском" у президентську кампанію.

Читайте також: Мюллер підтвердив контакти 14 наближених до Трампа осіб з росіянами – WP

Цього не було, підкреслив президент. "Але навіть якщо й було, це лише приватна справа, як у Обами, втім все було здійснено грамотно, юристом, і справа навіть не дійшла би до штрафів. Це взагалі відповідальність юриста, якщо би він зробив помилку, не моя", - наголосив Трамп, коментуючи розвиток подій навколо справи його екс-адвоката Майкла Коена.

"Коен просто намагається скоротити свій вирок. Полювання на відьом!" - написав Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні американський конгресмен-демократ Джеррі Надлер заявив про необхідність проведення слухань про імпічмент президента Дональда Трампа. Його позиція пов'язана з тим, що прокурори звинуватили екс-адвоката Трампа Майкла Коена в організації виплати відступних у розмірі 280 тис. доларів двом жінкам, які стверджували, що перебували в любовному зв'язку з Трампом, в обмін на їх мовчання перед виборами. На переконання демократа, це може вважатися порушенням правил фінансування передвиборної кампанії в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-